Over

OVER MIJ Dejuistedosering – wat jij online zoekt vind ik.

 

Heb jij net zoals ik ook een druk leven? Druk met werken,  vrienden zien, leuke concerten bezoeken en ook nog tijd doorbrengen met liefde? En daarom eigenlijk ook nooit de tijd hebben –of nemen- om zelf de stad in te gaan op zoek naar leuke dingen? Maar uiteindelijk wil je er wel leuk uit zien…

Voor mij was online shoppen dé oplossing, alleen had ik toen een nieuw probleem: Waar moet je het zoeken? Er is zooo veel te vinden! Een ander probleem was dat ik last kreeg van een lichtelijke online shopverslaving. Daar was dan ineens Dejuistedosering! Met mijn kostbare liefhebberij wilde ik iets doen, mijn verslaving omzetten in iets positiefs. Het eerste wat ik gedaan heb is mijn creditcard stopzetten. Maar omdat de drang naar het rondhangen in virtuele winkels daarmee niet stopt en er elke dag nog zoveel leuke dingen te vinden zijn deel ik ze vanaf nu op Dejuistedosering.

Ik houd dingen graag simpel. Dus geen moeilijk achterafzaakje in het uiterste puntje van Friesland die geen retouren accepteert, of een jas van € 1500 die ik toch nooit kan betalen. Maar dagelijkse leuke items die voor veel mensen betaalbaar en toegankelijk zijn. Alles in de juiste dosering!  Verwacht van mij dagelijkse tips voor je kledingkast en huis met een Tessa randje. Je ziet snel genoeg welk randje dit is. Verwacht vooral geen glitter, glamour en onbetaalbare items.

Mocht je een item zoeken online en je kunt het niet vinden? Neem contact met mij op via het contactformulier en ik help je graag.

Vergeet ook mijn instagram account niet te bekijken, hier post ik dagelijks dingen die mij inspireren en leuke foto’s uit mijn leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *